Hari raya pertama aku :)

Hye , Harini boleh tahan la best . tapi mood raya tu kuranglah . aku pun tak tahu kenapa . semalam bukan main semangat lagi . keke -.- dari pagi sampai kol 1 lebeh aku duduk rumah . ada laa budak-2 datang , mak aku tanya nak makan ka duit . hahhh budak-2 tu apo lagi . DUIT laa !

mata aku sepet , saja buat mata besaq . hahaha 
Pastu kawan aku datang , kesian pulak . dia datang time tu jugak aku nak balik kg . sembang-2 kejap je . pastu aku balik kg . hahh time tu lah aku dapat duit raya yang manyok :P bayangkan aku pegi da dapat 65 hinggit . hehe kayo kayo kayo :P

aku da ade 71 hinggit . kau hadoo ? :P
Then g umah tok belah mak aku , aishhh pegi tadop orang lah pulak . aku baru semangat nak jumpak sepupu aku . dah tadop orang pergi jelah rumah tok ndak aku . best best aku dengaq mak aku duk sembang ngan depa . aku ni tukang gelak jak . tok ndak aku tu lawakk lah . kahkah

okay , tido time . bye and selamat hari kemerdekaan yang ke 54 :')

2 green lover ♥:

hanna.dotter said... [ reply comments ]

gua 70hengget. hadoi.kurg singgit jek!

Min Pusheen said... [ reply comments ]

@hanna.dotter : keke , kureng singgit jekk :P