Selamat Hari Raya Aidilfitri :')

hye , Assalammualaikum semua . wahh wahh esok da nak raya . herrr x sabaq gila baq hang :P atas ni kad raya yang saya buat . comel tak ? huehue . rumah aku semua kuih beli . mak aku lah malas nak buat . act ,mak aku nak buat tapi aku x nak tolong so sape yang pemalas sebenarnye ? kakaka #akuyangpemalas -.-

Esok ingat nak pergi rumah kawan-2 aku Anis , Ain , Syikin . lagi sape tak tahulah . Itupun kalau ada moto . kalau x dak . pakat dok rumah tengok tb ja lahh . kalau raya cita syok-2 woo . hampa jangan main-2 . kehkehh :P Tak pun balik kg . jumpak nenek , tokwan , teh . lagi sape tah . ramai jugak yang balik .

Ok ,dah tu je aku nak cakap , Selamat Hari Raya ikhlas daripada Belog Min . Ok Salam :')

Note : InsyaAllah , esok saya update nak tayang pic-2 time raya . kihkih :3